0 artiklov v košarici
TELEFONSKO NAROČANJE
PON - PET: 10.00 -16.00
GSM: 041 794 931

IskalnikIšči po ceni

Blagovne znamke
Izberi po kategoriji

Prijavi se na e-novice

in prihrani

Aktualno


Posvetlitvene sestavine Derma e®

Boljša, svetlejša in lepša koža brez pigmentnih madežev se začne tukaj, pri posvetlitvenih sestavinah Derma e®
Izdelki s posvetlitvenimi sestavinami ciljajo na neenakomeren ten, razbarvanje in poškodbe, ki so na koži nastale zaradi izpostavljanja UV sevanju. Z vitaminom C, matičnimi celicami bele lilije, vednozelenim gornikom, vitaminom B3 in sladkim korenom ter dodano antioksidativno močjo, te formule povečujejo sijaj kože in zagotavljajo bolj enakomerno, napeto in posvetljeno polt.

 


Bela lilija

Izvira iz Male Azije in je zelo priljubljena v Evropi. Bela lilija je zimzelena rastlina, ki ima belo cvetje. Je simbol čistosti in moči ter znana po svojem sladkem vonju, ki ob večerih zadiši še močneje. Tradicionalno se uporablja zaradi njene sposobnosti zdravljenja ran, modric in vnetih mišic. Danes se ponaša z vzdevkom "Bright Light", aktivne rastlinske celice te zimzelene rastline pa so se izkazale za izjemno učinkovite pri izboljševanju tonusa kože in posvetljevanju polti. Nedavne klinične raziskave kažejo, da bela lilija ovira prenos melanina ter pospešuje obnovo celic in tako pomaga odstraniti melanin ven iz kože. Zato ta sestavina z dvojnim delovanjem pomaga zmanjšati videz temnih lis in prispeva k bolj enakomernemu tonusu kože za svetlejšo in pomlajeno polt.

                         


Alfa-Arbutin

Arbutin je naravni izvleček, ki ga lahko najdemo v posušenih listih nekaterih rastlinskih vrst kot so vednozeleni gornik, brusnice in borovnice. Arbutin dokazano zavira nastajanje melanina in tako zagotavlja posvetlitveni učinek za vse s pigmetnimi madeži, pegami in lisami, ki so posledica sončnih opeklin. Alfa-Arbutin je čista, v vodi topna biosintetska aktivna sestavina, ki je bolj koncentrirana in bolj stabilna kot Arbutin.

Alfa-Arbutin je bil v kliničnem testiranju prikazan kot ena najbolj uspešnih in učinkovitih sestavin za varen pristop posvetlitvi kože, saj pomaga odpraviti pigmentne madeže in zmanjša stopnjo porjavitve po izpostavljanju UV sevanju. Ta izjemna koncentrirana aktivna sestavina tako pomaga k bolj enakomernemu tenu kože.

 

Niacinamide

Niacinamide, kot oblika vitamina B3, pomaga obnavljati prožnost kože in izboljšati videz postarane, hiperpigmentirane in od UV sevanja poškodovane kože. Niacinamide posvetli in poživi utrujeno kožo, izenači ten in razbarvane predele na koži.

                         


Vitamin C

Vitamin C je izjemen antioksidant. Raziskave so pokazale, da ob lokalni uporabi vitamin C ščiti kožo pred UV poškodbami ter zmanjšuje neenakomerno pigmentacijo, hrapavost in gube na že poškodovani koži. Vitamin C ščiti tudi v maščobah topne strukture kože pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, hkrati pa ima sposobnost reciklirati druge antioksidante, kot je vitamin E. Poleg tega ima vitamin C bistveno vlogo pri produkciji kolagena, celo spodbuja rast kolagena.

                                  

Sladki koren

Na Kitajskem in v Rimu so ta izvleček tradicionalno uporabljali zaradi njegovih protivnetnih, protivirusnih in antibakterijskih lastnosti. Sladki koren poleg tega tudi zavira tvorbo melanina.

                                           


Kateri izdelki vsebujejo posvetlitvene sestavine?

Za več informacij kliknite na sliko izdelka.

button_er_no__na.jpg   button_ER_cistilo.jpg  

button_er_AHA.jpg   button_er_mu_remover.jpg  

button_er_spf.jpg   button_skin_lighten.jpg  

Izdelava spletnih strani: Positiva